Loading color scheme

Vi är de bästa i Stockholm

Stockholm Group Services AB bildades 2015, vi är ett företag som arbetar miljömedvetet och har kunden i fokus. Vi har stor respekt för materialen som vi arbetar med, samt kunderna och miljön runt om oss. Vi har stor och lång erfarenhet i bygg branschen då många av våra medarbetare har varit verksamma inom branschen i många år.

Vi tror på att arbeta från grunden på ett hållbart och målinriktat sätt. Alla våra uppdrag är unika, och just därför behandlar vi alla uppdrag på unikt sätt och har stor respekt över dessa arbeten. Vi har nu även öppnat upp för kunder att kunna komma att besöka oss i vårat Showroom på Vegagatan 11 i Stockholm. Där får ni träffa våra trevliga medarbetare över en kopp kaffe och diskutera era ideer och funderingar samt att ni kan se golvprover och olika ytbehandlingar, den är öppen varje dag Måndag till Fredag.

Förfrågan

Allting brukar börja när vi får ditt förfråga

Kostnadsfritt besök

Efter förfrågan så bokar vi en tid för att gå igenom dina önskningar på plats, detta gör vi för att underlätta processen och leverera det du önskar.

Arbeten utförs

Efter att vi har kommit överens om vad är det som ska utföras skicka vi professionella arbetarna för att utföra jobbet.

Betalning

När arbetet är klart och kunden är nöjd med resultaten skickar vi fakturan.

ALLTID TILLGÄNGLIG

Vi svarar på bara några minuter 24/7 så att vi kan lösa problemet. Vårt akutteam kommer att vara på din plats i ett ögonblick.

Kvalificerade arbetarna

Alla våra lagmedlemmar är högkvalificerade, utbildade och skickliga agenter. Alla utbildas enligt den senaste tekniken.

rättvisa priser

Våra priser är både rättvisa och prisvärda för alla. Vi erbjuder ett flexibelt rabattsystem så att du kan använda vilken tjänst du behöver.

just nu 50% rabatt på arbetskostnad för golvslipning! Endast tjänsten

Boka en kostnadsfri konsultation med oss